BIBO vs de concurrentie

We zijn ervan overtuigd dat u van uw nieuwe BIBO zult houden, maar als u iets meer overtuiging nodig hebt voordat u doorgaat met uw bestelling, lees dan zeker verder…

 

BIBO versus warmwaterkranen

Een BIBO kost minder dan de helft van de prijs van veel merken warmwaterkranen, zoals Quooker, terwijl het vergelijkbare of superieure functionaliteiten biedt (de meeste modellen met filterkranen bieden niet zowel gekoeld als kokend water aan). Bovendien verslaan we deze merken op het gebied van installatiekosten en vervangingsfilterkosten - zonder in te boeten aan kwaliteit of service.

Naast een forse kostenbesparing ten opzichte van een filterkraan, bespaart u ook ruimte: warmwatertanks nemen een hele kast onder uw gootsteen in beslag, terwijl de BIBO netjes weggestopt wordt op uw aanrecht.

Flexibele betalingsopties beschikbaar - u kan de BIBO huren voor €29,99/maand of u kan hem kopen voor 429€.

BIBO versus waterkokers

Hoe verhoudt een BIBO instant heetwaterdispenser zich tot een waterkoker?

Misschien wel het grootste nadeel van waterkokers ten opzichte van BIBO is dat u uw waterkoker moet blijven vullen. BIBO werkt op netstroom en hoeft dus nooit meer te worden bijgevuld!

Snelkokende ketels zijn meestal niet zo snel als ze klinken. Terwijl een BIBO binnen enkele seconden warme dranken levert, duurt het zelfs bij de snelste waterkokers ongeveer een minuut voordat uw volgende koffie klaar is.

Waterkokers zijn niet energiezuinig! Studies tonen aan dat 75% van de mensen toegeeft te veel water te gebruiken elke keer dat ze water koken.

Sommige waterkokers hebben een functie om het water warm te houden. Helaas betekent dit meestal dat de waterkoker af en toe opnieuw kookt, waardoor er elektriciteit wordt verspild (in tegenstelling tot de energiebesparende slaapmodus van de BIBO).

BIBO vs Onder de gootsteen Waterfilters

Als u gefilterd water wenst, dan heeft u misschien een waterfilter onder de gootsteen overwogen. Meestal monteert u een filtersysteem onder de gootsteen en dan, met een beetje doe-het-zelf-werk, wordt uw keukenkraan aangesloten op het filtersysteem.

Tenzij u handig bent in doe-het-zelf-werk, heeft u een loodgieter nodig om een ​​basissysteem te installeren, laat staan dat u zelf zou beginnen aan het installeren van een complex systeem! U heeft waarschijnlijk ook een loodgieter nodig voor onderhoud.

En... u krijgt alleen waterfiltering - geen instant heet water of heerlijk gekoeld water voor u!

Bestel uw BIBO nu!

BIBO is de perfecte kameraad voor thuis
en uw beste maatje op het werk.

Bestel nu