BIBO Classic

Vanaf € 457,00

Prijs afhankelijk van gekozen opties
BIBO Classic aanpassen

We installeren uw BIBO binnen 7-10 werkdagen voor u en we bellen u om dit in te plannen zodra u uw bestelling heeft geplaatst.

Voordat u deze optie selecteert, controleer via deze link om te zien of deze service beschikbaar is in uw region.

U installeert uw BIBO met onze handige installatiekit. U installatiekit wordt bij uw BIBO geleverd en de levering is binnen 2-3 werkdagen.

24 maanden

Uw BIBO wordt standaard geleverd met 2 jaar garantie, maar u kunt deze met nog eens 2 jaar verlengen.
Hallo klant,
Uw BIBO wordt geleverd inclusief GRATIS filters voor 6 maanden! Schrijf u nu in voor de filterbezorgservice en bespaar voor altijd 25%! Laat uw filters en reinigingssets bezorgen wanneer u ze nodig heeft!.
Filterbezorgservice - filterpakket + UV-lamp € 94,-/jaar. Nu instellen, later betalen wanneer het eerste filter moet worden betaald. Eén betaling per jaar, geen contract, op elk moment opzegbaar.
Filterbezorgservice Plus. Filterpakket + UV-lamp + Reinigingsset 118 EUR/jaar. Nu instellen, later betalen wanneer het eerste filter moet worden betaald. Eén betaling per jaar, geen contract, op elk moment opzegbaar

* Verplichte velden

Uw aanpassing
BIBO zwart
BIBO Classic

Op voorraad

€ 457,00

Samenvatting
  De BIBO Classic is een dispenser voor instant heet/koud, gezuiverd water. Het is de oplossing voor al je drinkwater issues thuis en op het werk.

  BIBO: koop uw waterkoeler.

  Het was nog nooit zo gemakkelijk om gezuiverd water in huis, op kantoor of voor uw klanten te hebben. Met BIBO heeft u eenvoudig warm of koud water, aangesloten op uw waterleiding. In een paar stappen koopt u een BIBO Classic waterkoeler die aan uw behoeften voldoet.

  BIBO Classic is een tafelmodel waterkoeler met een meertraps filtersysteem, en een uitneembaar lekbakje dat het vullen van glazen of hervulbare waterflessen vergemakkelijkt.

  BIBO Classic: de voordelen en kenmerken.


  BIBO Classic waterkoeler heeft een full-color LCD en een touch-toets interface: het is zeer intuïtief in gebruik. Naast de mogelijkheid om de watertemperatuur te kiezen en deze aan uw voorkeuren aan te passen, beschikt u ook over energiestanden om energie te besparen. Als u niet wilt dat uw kinderen de BIBO Classic gebruiken, vanwege het gevaar dat ze het water te heet kiezen, is er een kinderslotfunctie die u kunt activeren. Een aanraakscherm maakt de BIBO waterkoeler super intuïtief, een meertraps filtersysteem, energiebesparende standen zijn slechts enkele redenen om een BIBO waterkoeler te kopen.

   

  Kies de installatie om uw BIBO waterkoeler te kopen.

  Kies uw installatiemethode. Wilt u de installatie zelf doen of de hulp van het BIBO-team afwachten? De wachttijd varieert van 7 tot 10 werkdagen als u kiest voor de installatie door het BIBO-team. Als u ervoor kiest om de installatie zelf te doen, hoeft u alleen maar te wachten tot de installatiekit wordt geleverd.

  Uw BIBO waterkoeler kopen: andere gegevens.

  Als u uw BIBO Classic koopt, moet u de garantie kiezen die u verkiest: - Standaard garantie: 24 maanden - Uitgebreide garantie: 48 maanden Bovendien kunt u er voor kiezen om filters bij u thuis te laten bezorgen. Binnen een paar dagen ontvangt u uw BIBO Classic, gepersonaliseerd zoals u dat wilt, bij u thuis geleverd.

   

  Hoe gebruikt u de BIBO waterkoeler?

  BIBO waterkoeler is perfect voor elk huishouden en kantoor. Hij misstaat op geen enkele plaats door zijn eenvoudig, maar aantrekkelijk design. En hoe kunnen we de BIBO waterkoeler gebruiken? - Na aankoop van de BIBO waterkoeler voor thuis of op kantoor, hoeft u hem enkel nog te installeren met de hulp van ons team (of installeer hem zelf met de kit die we naar het door u opgegeven adres sturen). - Bijna automatisch, dankzij het touchscreen, kiest u warm of koud water - Om de 6 maanden moet u het filterelement vervangen en één keer per jaar de UV-lamp. Wilt u meer informatie over uw BIBO waterkoeler? Ons team helpt u graag.