Installeren. Drinken. Genieten.

Sluit de BIBO gewoon aan op de waterleiding en geniet van direct gekookt, gekoeld en gezuiverd water. U kunt ervoor kiezen om de BIBO zelf te installeren of het aan ons overlaten. Hoe dan ook hebt u straks heerlijk gezuiverd heet en koud water, wanneer u maar wilt!

Installeren. Drinken. Genieten.

Kies voor uw BIBO uit 12 prachtige kleuren.

We kunnen regelen dat een van onze slimme BIBO-monteurs alles bij u komt aansluiten of de BIBO morgen laten bezorgen zodat u hem zelf kunt aansluiten met een van onze handige installatiesets.

De BIBO kookt en koelt vervolgens het water, handhaaft de temperatuur en kwaliteit, wat betekent dat water voor koude en warme dranken altijd klaarstaat.

U hoeft alleen maar op het pictogram voor kokend, gekoeld of water op kamertemperatuur te drukken en de BIBO geeft u onmiddellijk het water dat u wil. Het is echt ZO simpel!

Het verwisselen van de filters is simpel!

Het filtersysteem van de BIBO bestaat een koolblokfilterpatroon en een UV-lamp. Zij zorgen ervoor dat uw water puur, schoon en heerlijk blijft.

Vergeet die maandelijkse wissels! U hoeft uw filterpatroon slechts eens in de 6 maanden te vervangen en uw UV-lamp één keer per jaar.

Wij bezorgen u een filterpakket bij uw jaarlijkse levering.

Onze filterpakketbezorgdienst zorgt ervoor dat u één keer per jaar een nieuw filterpakket krijgt, met alles wat u nodig hebt, op het juiste moment.

Onze filterpakketbezorgdienst zorgt ervoor dat u één keer per jaar een nieuw filterpakket krijgt, met alles wat u nodig hebt, op het juiste moment.

Zie hier

Onderhoud & ondersteuning

We hebben alles wat u nodig hebt om ervoor te zorgen dat uw BIBO in perfecte staat blijft:

Uitstekende en vriendelijke klantenservice

Advies over het reinigen van de warmwatertank en het verwisselen van filters

Problemen oplossen

Technische ondersteuning

TLC!

Perfect voor op kantoor en thuis

Door het kleine formaat en de krachtige aard van de BIBO is het een ideale partner voor thuis en op kantoor - instant heet en gekoeld, gezuiverd water.

Help uw familie, collega's en medewerkers gezond, blij en gehydrateerd te houden met heerlijk gezuiverd water!