Wat is BIBO?

BIBO biedt dé oplossing voor al uw drinkwater issues thuis of op het werk. Deze prachtig ontworpen, op de waterleiding aangesloten water dispenser met drievoudig filter geeft u met één druk op de knop gekookt of gekoeld gezuiverd water. Zeg de waterkoker, filterkan en plastic flessen maar gedag!!

 

Direct gekookt en gekoeld water

De BIBO water dispenser levert direct gezuiverd water - gekookt, gekoeld en op kamertemperatuur. Nooit meer de waterkoker ijskoud water laten koken! BIBO is zowel milieuvriendelijk als energiezuinig en bespaart u tijd en geld!

De alles-in-een dispenser voor op het aanrecht vervangt uw waterkoker, filterkan en flessenwater en is zo ontworpen dat hij perfect op het aanrecht past. De BIBO hoeft u niet bij te vullen, omdat u hem simpel aansluit op de waterleiding. De BIBO biedt een betaalbaar alternatief voor de dure, onder het aanrecht geïnstalleerde, kraansystemen voor kokend en gekoeld water.

Super smaakvol, gezuiverd water

De BIBO water dispenser is het resultaat van innovatie en ontworpen om u de meest verfrissende aanvoer van puur water te bieden.

Weg met die foute stoffen! ... BIBO is een compact filtersysteem met uiterst geavanceerde, meerfasige koolfiltratie en zuivering met UV-lamp.

Onze klanten vertellen dat zij, hun collega's, familie en kinderen allemaal meer water drinken nu ze de BIBO hebben, simpelweg omdat het zo lekker is!

Met de BIBO blijven de mineralen in het water behouden (dat zijn de goede dingen), terwijl de verontreinigende stoffen eruit gefilterd worden.

Zeg de schadelijke plastic flessen maar gedag en kies voor een duurzamere omgeving en levensstijl.

Fantastische functies!

De een houdt van heet ... Tot 98 °C!

De ander kiest voor koel ... Tot wel 4 °C!

Uw BIBO. Uw manier. Persoonlijk aan te passen instellingen voor temperatuur, hoeveelheid en vermogen.

Krachtig verwarmingssysteem ... 1,25 liter heet water zo beschikbaar en super snel opnieuw gekookt.

Directe toegang tot 1,25 liter ijskoud water ... in een mum van tijd weer teruggekoeld!

Kinderslotvoorzieningen om kleine handjes te beschermen.

Vergeetachtig? Geen zorgen, de BIBO zal je laten weten wanneer u uw filters moet vervangen en de warmwatertank moet schoonmaken.

Bestel uw BIBO nu!

BIBO is de perfecte kameraad voor thuis
en uw beste maatje op het werk.

Bestel nu